Kupovina

Kupnja

Uplata naknada za savjetovanje, kotizacija za edukaciju te investicija u konstelacijske alate – Ikone, na našoj web-trgovini odvija se u četiri jednostavna i brza koraka.

1. Odabir

Nakon pregleda te odabira željenih usluga i proizvoda, klikom na gumb Prijava ili Kupi sustav vas prebacuje na sljedeću podstranicu gdje se nalazi online formular u koji upisujete vaše osobne podatke za nastavak procesa.

2. Administracija

Pruženi osobni podaci služe nam za evidenciju, fiskalizaciju, komunikaciju i dostavu. Ovdje ujedno potvrđujete suglasnost s Općim uvjetima poslovanja, fakultativnu prijavu za newsletter te navodite podatke za izradu R1 računa i dostavu Ikona na vašu osobnu adresu. Klikom na gumb predaj podatke, sustav vas prebacuje na sljedeću stranicu gdje se nalazi online formular u koji upisujete platne podatke za nastavak procesa.

3. Plaćanje

Plaćanje se odvija u zaštićenom kriptiranom modulu našeg internet payment gateway pružatelja usluge – Corvus Info d.o.o. (dodatne informacije o sigurnosti plaćanja pronađite niže u tekstu) – gdje odabirete kartični brand i upisujete kartične podatke potrebne za završetak procesa. Klikom na gumb idi na plaćanje, sustav vas prebacuje na sljedeću stranicu gdje pronalazite poruku o uspješno izvršenom plaćanju.

4. Potvrda

Osim poruke o uspješno izvršenom plaćanju u web-trgovini, na vašu e-mail adresu automatski ćemo odaslati e-mail s potvrdom o zaprimljenoj narudžbi te nakon toga i personalizirani e-mail s vašim računom.

Način Plaćanja

Dio naknada u kategoriji Savjetovanje (segmenti Obiteljske i Coaching konstelacije), zatim sve kotizacije iz kategorije Edukacija (segmenti Menadžment, Organizacijske, Branding, Političke, Obiteljske i Coaching konstelacije) te svu kupovinu iz kategorije Ikone (segmenti Stolne, Podne i Oko-vratne Ikone) moguće je podmiriti kroz jednokratno kartično plaćanje debitnim i kreditnim karticama u nastavku, kao fizička ili pravna osoba.

Kotizacije iz preostalog dijela kategorije Savjetovanje (segmenti Menadžment, Organizacijske, Branding i Političke konstelacije) te sve kotizacije iz kategorije Edukacija (segmenti Menadžment, Organizacijske, Branding, Političke, Obiteljske i Coaching konstelacije) moguće je podmiriti kroz jednokratno avansno virmansko plaćanje prema dostavljenoj ponudi/predračunu kao isključivo pravna osoba.

Samo za naknade iz kategorije Savjetovanje, (segment Obiteljske konstelacije), uz jednokratno, moguće je iobročno kartično plaćanje do 6 rata bez kamata i naknada za klijente s područja Republike Hrvatske, koji navedeni način plaćanja imaju ugovoren sa svojim kartičnim shemama/bankama kao fizička osoba. To su:

MasterCard, Maestro i VISA Avenue Mall kartice – Zagrebačka banka d.d.

Maestro, VISA Inspire i American Express kartice – Privredna banka Zagreb d.d.

Diners kartice – Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Konverzija

Cijene usluga i proizvoda izražene su u kunama (HRK) te informativno u eurima (EUR) i američkim dolarima (USD).

Sve usluge i proizvodi kupljeni debitnim i kreditnim karticama izdanima od strane kartičnih shema/banaka u Republici Hrvatskoj bit će prikazani i naplaćeni u kunama (HRK).

Za Korisnike (kupce) koji imaju prebivalište ili boravište, odnosno sjedište izvan Republike Hrvatske i plaćaju u valuti koja nije hrvatska kuna (HRK), sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama (HRK), a iznos za koji će biti terećena kartica Korisnika dobiva se kroz konverziju cijene iz eura (EUR) u hrvatske kune (HRK) ili američkih dolara (USD) u hrvatske kune (HRK), a prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske narodne banke.

Prilikom naplate karticom Korisnika isti se iznos pretvara u lokalnu valutu Korisnika prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web-stranici stranici.

Pružanje usluge/dostava proizvoda

Usluge iz kategorija Savjetovanje i Edukacija (Menadžment, Organizacijske, Branding, Političke, Obiteljske i Coaching konstelacije) smatraju se pruženima kada je primatelj usluge (Klijent/Sudionik) platio uslugu, a davatelj usluge (Sistemske konstelacije d.o.o.) izvršio savjetovanje ili edukaciju.

Proizvodi iz kategorije Ikone (Stolne, Podne i Oko-vratne Ikone) smatraju se dostavljenima kada je kupac plaćanjem podmirio nabavu proizvoda, a prodavatelj proizvoda (Sistemske konstelacije d.o.o.) dostavio proizvod na traženu adresu kupovatelja proizvoda (Kupca).

Proizvod se dostavlja redovnom poštom na vašu adresu koju ste naveli u obrascu.

Reklamacije i povrat

U slučaju nezadovoljstva primljenom uslugom iz kategorija Savjetovanje i Edukacija (Menadžment, Organizacijske, Branding, Političke, Obiteljske i Coaching konstelacije) učinit ćemo puni povrat naknade/kotizacije za izvršene sesije/radionice.

U slučaju neispravnosti i oštećenja kupljenih proizvoda iz kategorije Ikone (Stolne i Podne Ikone) učinit ćemo zamjenu proizvoda. Nakon što pošiljku o svom trošku vratite, poslat ćemo vam nove, zamjenske proizvode. U slučaju da ne želite nove, zamjenske proizvode, izvršit ćemo vam puni povrat novca.

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. U slučaju da oštećenje utvrdite nakon otvaranja pošiljke, sačuvajte originalnu ambalažu. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka sukladno Zakonu o zaštiti potrošača.

Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju s dokumentacijom s kojom je proizvod bio originalno isporučen.

U slučaju nezadovoljstva primljenom uslugom te uslijed neispravnosti i oštećenja kupljenih proizvoda, vaše prigovore, reklamacije i zahtjeve za povrat pošaljite na našu službenu e-mail adresu – systemicon@systemicon.eu nakon čega ćemo vam se javiti.

IDI NA: